Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg dosage
20 mg prednisone
tramadol hcl 50 mg
בדיקת מהירות גלישה אמינה
אזרחות פורטוגלית
אזרחות פורטוגלית
ebay עברית, אתר ebay בעברית
קביעת תור ללא סיסמא, dגוגל תרגום, טורים מאוחדת
לויטרה ללא מרשם
www.casualclub.com отзывы
דרכון פורטוגלי
квелли интернет магазин
ютрейдер
expert option us traders
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 6 Nov, 2015 in Featured, Igre

Activision: Izšla je igra Call of Duty: Black Ops III

Activision: Izšla je igra Call of Duty: Black Ops III

binomo
май тойз
олимп трейд вывод денег
Danes, 6. novembra 2015, je za PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 in Xbox One izšla težko pričakovana strelska igra Call of Duty: Black Ops III. Najnovejši del svetovno znane serije akcijskih videoiger se dogaja v temačni in nič kaj prijetni prihodnosti, v kateri je rojena nova vrsta Black Ops vojaka. Meja med človeštvom in vojaško robotiko je zamegljena.

GLAVNA KAMPANJA:

Glavna kampanja igre je zasnovana za štiri igralce v medmrežnem kooperativnem načinu, ki omogoča ogromno vnovičnega igranja in idealno izkustvo epske prvoosebne igre nove generacije. Igra nudi popolnoma prenovljen način igranja, ki nudi ogromno različnih pristopov in strategij. Vsak igralec se lahko v celoti preureja po lastnih željah. Spreminja lahko orožja, opremo in sposobnosti, preko tega pa naposled napreduje preko zanimivega napredovalnega sistema in popolnoma svoje orožarne ter tako pokaže vse, kar mu je uspelo osvojiti tekom igranja.

call-of-duty-black-ops slika 1

KLJUČNI DODATKI V KAMPANJI:

– Prostorski dizajn in večja okolja: Svet je postal skorajda popolnoma odprt in dinamičen. Igralci bodo uživali vsakič, ko se bodo igre vnovič lotili, saj se igra ne bo ponovila niti dvakrat. Poleg odprtih območij so pri Treyarchu popolnoma prenovili in izpopolnili Alandov animacijski sistem, ki podpira več kot 20 različnih umetno-inteligenčnih sistemov, s katerimi bodo računalniško vodeni liki zagodli igralcem.

- Kibernetična jedra in taktični dodatki: To so modifikacije, ki pridodajo k razvoju igralčevega lika in ga naredijo zanimivejšega. Kibernetična jedra igralcu nudijo številne nove sposobnosti, med katere spada tudi hekanje, kontroliranje računalniško vodenih letal, povečana efektivnost v boju mož na moža in še mnogo drugih. Taktični dodatki so pasivne nadgradnje, ki vojakom nudijo naprednejše gibanje in obrambne sposobnosti. Vse te opcije ekipi štirih igralcev nudijo izjemno raznolik pristop do igranja in naredi izkušnjo veliko bolj dinamično.

- Varna hiša: Varna hiša je območje, ki ga lahko igralci obiščejo med kampanjskimi sobami. Tam lahko urejajo svoja orožja in opremo, ki jo bodo uporabljali v naslednji sobi, prikazujejo svoje dosežke ali pa dostopajo do igričine Wikipedije, kjer lahko najdejo kopico zanimivih informacij o ogromnem svetu in širši zgodbi.

call-of-duty-black-ops slika 2

MULTIPLAYER:

Nov gibalni sistem: Gibanje v Black Ops III je hitro, precizno in povezujoče, kar igralcem nudi fluidno gibanje po okolju s finesami, kontroliranimi skoki, hitrimi drsenji in hiter prehod med vsemi temi možnostmi. Različnih kombinacij je ogromno. Kljub gibanju imajo igralci vedno kontrolo nad orožjem in se lahko hitro gibljejo v vse smeri tudi v trenutku, ko na bojišču vlada kaos. Mape so v celoti prilagojene gibalnemu sistemu, kar bo dalo igralcem občutek moči nad rabo okolja za naprednejše taktike, ob istem času pa bo igra ohranjala klasično Black Ops vzdušje, ki ga baza oboževalcev obožuje.

Sistem specialistov: Treyarch predstavlja devet elitnih specialistov , med katerimi se bo lahko izbiralo v večigralskem načinu. Vsak ima popolnoma unikaten videz, osebnost, glas, orožja in sposobnosti. Specialisti tekom igranja napredujejo v izkušnjah in stopnjah, za napredovanje pa bodo preko bojevanja nabirali globalne izkušenjske točke in izkušenjske točke za orožja. Sistem specialistov v celoti spremeni način, kako se igralci bojujejo, do kakšnih taktik pristopajo, kakšna orožja uporabljajo in kakšne sposobnosti si izberejo glede na dano situacijo. Specialisti bodo popolnoma unikatna sila na bojišču.

Primeri nekaterih specialistov, njihovih sposobnosti in lastnosti:

 1. Vzdevek: Ruin
  Pravo ime: Donnie Walsh
  Bio: Vzgojen v vojaški družini, živel v neprijetni soseski. Neustrašen, močan in tipičen primer pehotnega vojaka. Svoje unikatne sposobnosti uporablja, da se hitro vključi v bitko in preseneti sovraga z neustavljivo silo jeze.
  Orožje: Gravitacijske konice – s pomočjo le-teh ustvari uničujoč, a glede na razdaljo omejen električni val.
  Sposobnost: Prekoračitev – hitrejše gibanje za kratek čas 
 2. Vzdevek: Serapho
  Pravo ime: Zhen Zheno
  Bio: Militantna izterjevalka. Znana po osredotočenosti in neuničljivi, strah vzbujajoči vojaški disciplini.
  Orožje: Uničevalec – ogromen revolver z visokim kalibrom in oklep prebijajočimi naboji.
  Sposobnost: Vojaška osredotočenost – sproži časovno omejen točkovni bonus, preko katerega lažje doseže točkovne ugodnosti, ki so omejene na število ubojev. 
 3. Vzdevek: Outrider
  Pravo ime: Alessandra Castillo
  Bio: Pravijo, da so njene odlične in precizne opazovalne sposobnosti posledica odraščanja v faveli, kjer se je potikala po strehah in od zgoraj opazovala dogajanje tudi v najzakotnejših ulicah. Služi Brazilskim posebnih enotam. Njen moto: Premagati sovražnika še preden jo ta lahko opazi.
  Orožje: Vrabec – lok z eksplozivnimi puščicami in dinamičnim dometom
  Sposobnost: Vidni pulz – za krajši čas označi določeno območje in vseh nasprotnikov v dometu. 
 4. Vzdevek: Reaper
  Pravo ime: Experimental War Robot (EWR) – Eksperimentalni vojni robot (EVR)
  Bio: Svojo pot je začel kot drag vojaški R&D projekt, s katerimi nadomestili vojake na bojišču. EWR je bil prototip najnaprednejšega vojnega robota tistega časa. Zaradi prehudih stroškov in sramotnih političnih incidentov je projekt propadel. EWR pač ne.
  Orožje: Kosa – robotska roka se pretvori v močno avtomatsko orožje
  Sposobnost: Psihoza – EWP infiltrira nasprotnikove DNI sisteme in simulira tri iluzije samega sebe.
   
 5. Vzdevek: Prophet
  Pravo ime: David Wilkes
  Bio: Prvi set kibernetičnih dopolnitev je dobil med služenjem v Britanskem inženirskem korpusu. Pet let in zajetno število nadgradenj kasneje je postal pravo pravcato hodeče orožje, ki s svojo superiorno tehnologijo sovražnikom onemogoča rabo njihove, manjvredne tehnološke opreme.
  Orožje: Vihar – Električno orožje, ki se samodejno polni. Izstrelki tarčo za izredno kratek čas onemogočijo in se lahko prenesejo tudi na druge nasprotnike v bližini.
  Sposobnost: Napaka – S pomočjo sistemske modifikacije, ki analizira bojišče, se v sekundi teleportira na prejšnjo lokacijo. 
 6. Vzdevek: Nomad
  Pravo ime: Tavo Rojas
  Bio: Poslednji preživeli član elitne RDF organizacije, ki se je specializirala v gverilskem bojevanju. Rojas se specializira v preživetvenemu treningu. Ko je v divjini, svoje zmožnosti uporabi, da okolje obrne proti nasprotnikom.
  Orožje: H.I.V.E. – Nastavlja pasti, ki – ko se sprožijo – nad sovražnega igralca izpustijo brezpilotne nano delce.
  Sposobnost: Vrnitev – Rojas se izogne zagotovi smrti z dozo nano seruma, ki si ga vnese v žilo.

bo3

Novo urejanje orožij: Treyarch modificiranje orožij postavi na popolnoma novo raven. Z novim sistem lahko igralec vsako orožje prilagodi svojemu načinu igranja z različnimi modeli za vsak dodatek, kamuflažo in embleme. Orožjem se lahko pritrdi različne dodatke in optične nadgradnje, kar igralcu nudi možnost stvaritve svojega lastnega, povsem unikatnega in strah vzbujajočega orožja, s katerim bo marširal v boj. Nov sistem barvanja orožij igralcem nudi stvaritev samostojnih grafik, ki bodo prikazane na orožju. Z izidom igre bo na voljo 64 plasti in 3 drsniki, preko katerih bo lahko ustvaril svoje podpisno orožje.

Mape:
– Combine: Dogaja se v skrivni raziskovalni ustanovi v pusti egipčanski Sahari. Zgradba z ozkimi hodniki nudi izredno hiter in z akcijo nabit način igranja.
– Hunted: Ogromna lovska loža pod slapom v gorah Etiopije, kjer se robustno okolje odpre dolgim in prelepim razgledom ter skrivnostnemu podvodnemu podhodu.
– Stronghold: Visoko napreden švicarski dvored v mrzlih, goratih Alpah. Stronghold ima asimetričen dizajn z mešanico tesnih in odprtih prostorov.
– Evac: Zapuščena evakuacijska cona na strehi singapurskega poplavljenega karantenskega območja.

ŽIVI MRTVECI:

Že vse od oznanitve prihoda živih mrtvecev ob koncu igre Call of Duty: World at War, so pri Treyarchu vsaki njihovi igri dodali t.i. Zombie način igranja in z Black Ops III vsekakor ne mislijo nehati. Žive mrtvece igralci tokrat lovijo preko samostojne zgodbe v okviru napredovalnega sistema z izkušenjskimi točkami. Namenjen je vsem igralcem, ki cenijo globino in nenehno možnost vnovičnega igranja, in pa, seveda, tudi tistim, ki obožujejo klanje krvoželjnih zombijev. Obljubljajo napet način igranja in z akcijskimi vložki nabito krajšo kampanjo. Več podatkov bo znanih v prihodnjih nekaj mesecih.

call-of-duty-black-ops zombiji

OSNOVNI PODATKI O IGRI:

RAZVIJALEC: Treyarch
ZALOŽNIK: Activision Publishing, inc.
IZID: 6. november 2015
PLATFORME: PlayStation 4, Xbox One, PC
ZAHTEVE:
Operacijski sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit,
Procesor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Spomin: 6 GB RAM
Grafična kartica: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: 11
Zvočna kartica: Kompatibilna z DirectX-om
NAČINI IGRANJA: Enoigralski, večigralski, kooperativni
ŽANR: Prvoosebna strelska igra

O Activision Publishing, Inc.:
Sedež v Santa Monici v Kaliforniji. Acitivison Publishing, Inc. je vodilni globalni proizvajalec in založnik interaktivne zabave. Activision vzdržuje številne operacije po celem svetu. Več informacij na www.activision.com ali na Twitterju (@Activision). 

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>