Tramadol hcl 50 mg tablet
500 mg amoxicillin
prednisone 20 mg
tramadol hcl 50 mg
אינטרנט הוט
אזרחות פורטוגלית
דרכון פורטוגלי
איביי ישראל בעברית, wallatours
גוגל תרגום., גוגל/תרגום, ג פניקה צומת צמח
קניית ויאגרה
мамба регистрация
הוצאת דרכון
але експрес
отзывы о форекс клуб
expertoption review quora
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 23 Oct, 2015 in Featured, Igre

Activision: Izšla je igra Guitar Hero Live

Activision: Izšla je igra Guitar Hero Live

quantum-system
nike дисконт
компания turboforex
Guitar Hero, fenomen popularne kulture, se vrača na virtualno glasbeno sceno. Z novim načinom glasbene interakcije in prelomno inovativnostjo, ki bo v vas ponovno vzbudila željo po tem, da bi postali rock zvezdnik. Activision Publishing, Inc., podružnica založnika Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) danes predstavlja Guitar Hero Live, ki simbolizira novo rojstvo veličastne franšize. Slednja je bila na vrhuncu svoje slave ena izmed najbolj priljubljenih iger v Severni Ameriki in Evropi, igralo pa jo je več kot 40 milijonov ljudi. Produkcijo igre so tokrat prevzeli pri razvijalcu FreeStyleGames, studio, ki ga bržkone poznate po uveljavljenih igrah DJ Hero in DJ Hero 2.

ghl 1

Guitar Hero Live predstavlja dva nova načina igranja, med drugim tudi GH Live, storitev, ki vas v prvi osebi ponese direktno na oder pred vzklikajočo množico. Nedvomno ogromen korak naprej k višji merici realizma. GH Live je akcijsko-resnična izkušnja, ki vam omogoči čutno in pristno doživljanje dogodkov na odru in preko njega. V to seveda spadajo tudi vaši oboževalci, ki bodo dinamično in realistično reagirali na kvaliteto vaše predstave. Kot glavni kitarist boste svoj bend zmožni popeljati vse od zanikrnih gostiln do ogromnih glasbenih dvoran in koncertnih stadionov, kjer boste lahko igrali pred več sto tisočglavo množico.

Guitar Hero Live takisto predstavlja GHTV, prvo predvajalno glasbeno video omrežje na svetu. GHTV je 24-urna storitev, ki oboževalcem omogoča igranje številnih uradnih glasbenih videov iz številnih žanrov, obsega pa tako nove pesmi kot tudi stare hite. Možno je tudi igranje s prijateljem v isti sobi in tudi tekmovanje z ljudmi iz vsega sveta. Štetje pridobljenih točk se ves čas beleži glede na število točk, ki jih je nek določen igralec prejel  tekom preigravanja dane pesmi, dodatno pa se beleži tudi opravljanje posebnih izzivov. GHTV tako deluje kot živeča, dihajoča platforma, ki služi kot večno rastoč vir nove glasbe, služi pa tudi kot dobra ustvarjalka atmosfere, ko igra igrate v dnevni sobi skupaj s prijatelji ali družino.

Prvovrstne inovacije igre Guitar Hero Live prihajajo tudi na mobilne telefone. Tako GH Live kot GHTV se lahko v celoti igra preko konzol, tablic in mobilnih telefonov. Dodatne informacije iz tega področja bodo razkrite v bližnji prihodnosti.

ghl 2

»Guitar Hero je franšiza, ki jo ljubi zajetno število ljudi. Na pota stare slave jo nameravamo pripeljati s številnimi inovacijami. Igra je bila v obdelavi več let in je produkt naše ljubezni do franšize,« pravi Eric Hirshberg, CEO založnika Activision Publishing, Inc. »Guitar Hero Live igralcem omogoča igranje pred pravo množico s pravimi reakcijami. Naš namen je bil, da pri ljudeh dobesedno vzbudimo občutek treme. Z GHTV-jem smo ustvarili prvo glasbeno video omrežje na svetu. Igro se lahko igra tudi preko konzol in mobilnih naprav. Guitar Hero se vrača boljši kot kdajkoli poprej.«

Guitar Hero Live izpopolni način igranja z uveljavitvijo bolj modernega in prenovljenega krmilnika kitare, ki vključuje dve vrsti s tremi tipkami. Tako krmilnik bolje odraža način igranja kitare v resničnem življenju. Nov krmilnik zagotavlja zabavo igralcem vseh sposobnosti. Začetnikom bo dovolj, če se bodo dodobra naučili že samo spodnje vrstice. Tistim, ki po svojih sposobnostih zavzemajo sredino, bo dovolj osvojitev kombinacij na dveh vrsticah. Najbolj izkušeni bodo primorani poznati zajetno število kompleksnih kombinacij, ki bodo v igro vnesle zajetno merico novega izziva.

ghl 3

Glasbena raznolikost predstavlja srce igre. Guitar Hero se približa vsem žanrom moderne glasbe, med katerimi prednjačijo rock, EDM, hip-hop, contry in pop glasba. Igra bo vsebovala na stotine glasbenih produktov s strani zajetnega števila umetnikov. Nekateri izmed njih so: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Carrie Underwood, Pierce the Veli, Blitz Kids in še veliko večje število drugih bendov in izvajalcev.

Guitar Hero Live je izšla za PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360Wii U in iOS

Igro lahko dobite po najnižji ceni pri naslednjih pooblaščenih prodajalcih: 
Harvey Norman: www.harveynorman.si
Gameplay: www.gameplay.si
Comshop: www.comshop.si
Gameworld: http://www.gameworld.si
Mimovrste: www.mimovrste.com

Več informacij na:
http://www.guitarhero.com,
 www.facebook.com/GuitarHero,
 www.youtube.com/guitarhero
@guitarhero na Twitterju in Instagramu

O Activision Publishing, Inc.
Sedež v Santa Monici v Kaliforniji. Acitivison Publishing, Inc. je vodilni globalni proizvajalec in založnik interaktivne zabave. Activision vzdržuje številne operacije po celem svetu. Več informacij na www.activision.com ali na Twitterju (@Activision).

ACTIVISION, FREESTYLEGAMES, GUITAR HERO in GH so blagovne znamke založnika Activision Publishing, Inc. »PlayStation« in »PS3« so blagovne znamke. »PS4« je blagovna znamka firme Sony Computer Entertainment Inc. Nintendo blagovne znamke so lastnina Nintenda. Vse ostale blagovne znamke in imena produktov so v licenčni lasti njihovih lastnikov. 

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>