Tramadol 50 mg
amoxicillin 500 mg capsule
prednisone 20 mg tab
tramadol hcl 50 mg tablet
בדיקת מהירות פרטנר
אזרחות פורטוגלית
הוצאת דרכון פורטוגלי
אי ביי בעיברית, הלבנת שיניים מאוחדת
שירות לקוחות שלמה סיקסט טלפון, שירות לקוחות שלמה סיקסט טלפון, איווקס מחיר
סיאליס גנרי
4club вход на сайт
הוצאת דרכון
алиэкспресс на русском языке в рублях полная версия
olimp trade
expert option partner
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 10 Nov, 2015 in Featured, Igre

Blizzard: Izšel je StarCraft II: Legacy of the Void

Blizzard: Izšel je StarCraft II: Legacy of the Void

бинариум
ламода ру
бинариум
Danes, 10. novembra 2015, je za PC izšel še poslednji dodatek za Blizzardovo strateško igro StarCraft II: Legacy of the Void. Samostojni dodatek zaokrožuje zgodbo Wings of Liberty in vsebuje obsežno kampanjo za protoss raso in zajetno število novosti na področju večigralskega načina igranja (Allied Commanders, Archon Mode, itd.).

Z izidom igre se prenehajo vse prednaročniške ugodnosti, ki so obsegale popoln dostop do treh misij iz prologa, imenovanih Whispers of Oblivion in dostop do beta testiranja dodatka. Vsi, ki so igro prednaročili, so oziroma še bodo prejeli dostop do Artanisa, novega junaka v igri Heroes of the Storm, ki velja za najnovejšo Blizzardovo uspešnico.

sc2 1

»Z dodatkom Legacy of the Void bomo zaključili zgodbe številnih ikoničnih likov in sago dokončali tako, kot si igralci zaslužijo,« je povedal Mike Morhaime, glavni izvršni direktor in soustanovitelj giganta Blizzard Entertainment. »Ob istem času smo tudi izredno navdušeni nad vsemi novostmi in izboljšavami, ki bodo prispele v večigralski način igranja. Komaj čakamo, da vidimo, kako bodo tovrstne spremembe vplivale na prihodnost tekmovalne nravi igre StarCraft II.«

Na voljo je več različic:

Legacy of the Void se lahko naroči v obliki digitalne in fizične oblike s strani več različnih prodajalcev za 39,99 €. Igralci lahko bodisi nadgradijo osnovno različico bodisi prednaročijo digitalno Deluxe edicijo (za 59,99€), ki vsem naročnikom omogoči dostop do dodatnih bonusov v več Blizzardovih igrah (bonusi bodo stopili v veljavo ob izidu dodatka).

Dobrote, vključene v Deluxe različico, so:

-          Archon ljubljenček, ki se bo boril ob igralčevi strani v igri World of Warcraft®

-          Void Seeker jahalo, s katerim se bo igralec lahko potepal po Nexusu v igri Heroes of the Storm®

-          Protoss ovitek za karte v igri Hearthstone®

-          Različni potreti in preobleke za enote v igri StarCraft II

Za 79,99€ se lahko dobi tudi ekskluzivno zbirateljsko različico, ki vsebuje (zaloge bodo omejene):

-          Archon ljubljenčka, ki se bo boril ob igralčevi strani v igri World of Warcraft®

-          Void Seeker jahalo, s katerim se bo igralec lahko potepal po Nexusu v igri Heroes of the Storm®

-          Protoss ovitek za karte v igri Hearthstone®

-          Različne potrete in preobleke za enote v igri StarCraft II

-          Posebno edicijo StarCraft priročnika s trdnimi platnicami in barvnimi ilustracijami

-          DVD s posebnimi video priboljški

sc2

Vaše življenje za Aiur!

Legacy of the Void pričenja tam, kjer se je končal Heart of the Swarm®. Igralec obuje škornje visokega svetnika Artanisa, vodjo tehnološko napredne rase protossov. Pred leti je rojstni svet Aiura podlegel neusmiljeni invaziji zergovskega Roj, zaradi česar je Artanis ustvaril mogočno floto bojnih ladij, imenovano Zlata armada, s katero namerava zavzeti izgubljeno domovino. Načrte mu prekrižajo skrb vzbujajoča poročila o starodavnem zlu, ki grozi usodi in prihodnosti celotnega Koprulu sektorja. Da bi premagal bližajočo se temo in rešil galaksijo, bo Artanis primoran združiti vse protoss frakcije v strahovito galaktično velesilo.

Uvod v glavno kampanjo predstavlja z akcijo nabit prolog, imenovan Whispers of Oblivion (Šepeti pozabe), ki povezuje zgodbo dodatka Heart of the Swarm z zgodbo dodatka Legacy of the Void. V teh misijah se bo igralec pridružil Zeratulu in poskušal odkriti skrivnosti Xel’naške prerokbe. Whispers of Oblivion bo na voljo vsem igralcem tik pred izidom najnovejšega dodatka, prednaročniki pa bodo dostop do slednjega dobili takoj.

Vredno je poudariti, da je Legacy of the Void™ tretje in poslednje poglavje v StarCraft II sagi in velja za samostojni dodatek oziroma igro, kar pomeni da se ga lahko kupi in igra tudi v primeru, če si ne lastite prvotne StarCraft II igre in dodatka Heart of the Swarm.

sc2 3

Dokončna večigralska izkušnja igre StarCraft II:

Legacy of the Void poleg enoigralske kampanje vsebuje tudi zajetno količino novih vsebin, ki dokončno zaznamujejo StarCraftov večigralski način igranja. Tako imenovani Archon Mode je prijetna osvežitev in prijazen uvod v tekmovalno sceno. Dotični je namreč dvoigralski način igranja, kjer se igralca združita in tako postaneta močnejša, enovita sila, v okviru katere si igralca izmenjujeta nadzor nad eno samo bazo. Archon Mode je popoln način igranja za vse novince, ki bi se radi naučili strategijo ali dve s strani njihovega veteranskega soigralca. 

Allied Commanders je nov in odprt način igranja s kampanjskimi nalogami, ki nudi popolnoma poglobljeno kooperativno izkušnjo. Igralci bodo lahko izbrali mogočnega poveljnika, s katerim bodo svojo najljubšo vojsko povedli v bitko in se borili v različnih situacijah z dinamičnim načinom igranja. Z nadgrajevanjem stopenj svojih poveljnikov bodo igralci dobili dostop do novih enot, sposobnosti in podrobnega oblikovanja svoje vojske.

StarCraft že od nekdaj velja za igro premnogih turnirjev. S storitvijo avtomatiziranih turnirjev se bodo lahko igralci z vseh koncev sveta med seboj povezali in se udeležili številnih dnevnih tekmovanj. Turnirji bodo prilagojeni različnim sposobnostim, kar bo vsem igralcem – tudi tistim, ki ne spadajo med najboljše – omogočilo napredovanje iz skupinskega dela in izboljšalo možnosti za zmago.

sc2 4

Heart of the Swarm je postal samostojni dodatek:

Za igralce, ki še niso izkusili veličine dodatka Heart of the Swarm, bo zerganje postalo nekoliko lažje. Za igranje dodatka Heart of the Swarm igralcu ni več potrebno kupiti osnovne igre StarCraft II: Wings of Liberty. To je popolna priložnost za vse tiste, ki bi radi izkusili zgodbo poveljnice Kerrigan.

Za več informacij obiščite: www.starcraft2.com

S številnimi igrami v razvoju pri firmi Blizzard Entertainment iščejo nove uslužbence: http://jobs.blizzard.com 

Za medijske dobrine obiščite: http://blizzard.gamespress.com/StarCraft.

O Blizzard Entertainment, Inc.
Založnik, ki deluje kot del Activision Blizzarda (NASDAQ; ATVI), je najbolj znan po uspešnicah World of Warcraft, Warcraft, StarCraft in Diablo franšizah. Velja za enega izmed največjih razvijalcev in založnikov zabavne programske opreme in je odgovoren za nastanek enih izmed najkvalitetnejših videoiger vseh časov. Blizzardov repetoar obsega zajetno število iger, ki so prejele nagrade za najboljše igre leta.  Battle.net, spletna storitev za igralce, velja za eno izmed najbolj obiskanih storitev na svetu in obsega več milijonov aktivnih igralcev.

 

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>