Tramadol hcl 50 mg
500 mg amoxicillin
prednisone 20 mg tablets
tramadol hcl 50 mg tablet
spid test
דרכון פורטוגלי מחיר
דרכון פורטוגלי
אייבי בעיברית, walla tours
זימון ללא סיסמא, loveme טלפון, גטגל תרגום
ויאגרה מקורית ללא מרשם
casual club развод
אזרחות פורטוגלית
алекс экспресс магазин
отзывы об олимп трейд
expert option panti
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 6 Jun, 2017 in Featured

Družba IRIS-MEGA d.o.o kupila družbo Videotop Skupina d.o.o.

Družba IRIS-MEGA d.o.o kupila družbo Videotop Skupina d.o.o.

восток 3
алиэкспресс полная версия
бинарные опционы отзывы
Maribor, Slovenija: Družba IRIS-MEGA d.o.o., vodilni distributer video iger s sedežem v Beogradu, objavlja, da je z družbo Videotop Skupina d.o.o., ki ima sedež v Mariboru in pokriva območje jadranskih držav, sklenila ekskluzivno in zavezujočo pogodbo o njenem prevzemu. Družba Videotop Skupina je bila v portfelj družbe IRIS-MEGA dodana poleti 2016 po prevzemu družbe PC CENTAR d.o.o., ki je distributer informacijskih in mobilnih tehnologij.

Miodrag Stakić, izvršni direktor družbe IRIS-MEGA, je dejal: »Prevzem ni zgolj dokaz naših teženj v regiji, temveč tudi naše zavezanosti zastopati vodilne in najpomembnejše predstavnike te privlačne in razvijajoče se industrije. Združena družba bo postala vodilni distributer video iger za celotno območje Jadrana.«

»Sinergija med obema družbama je tisto, kar je najbolj zanimivo. Družbi IRIS-MEGA in Videotop Skupina se dopolnjujeta in veselimo se vznemirljivega novega poglavja v zgodovini teh dveh distribucijskih veteranov,« je povedal Nebojša Janković, direktor družbe Videotop Skupina.

O družbi IRIS-MEGA

Družba IRIS-MEGA d.o.o. že 23 let deluje na področju distribucije video iger, informacijskih tehnologij, mobilnih in pametnih gospodinjskih naprav. Ima ekskluzivne pravice za distribucijo izdelkov Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Disney Interactive Studios, Redragon in Square Enix. Družba IRIS-MEGA skrbi za več kot 1.000 računov na svojem območju.

O družbi Videotop Skupina

Videotop Skupina d.o.o. je slovenski distributer video iger, ki ima na podlagi pogodb z družbami, kot so Koch Media, Konami Digital Entertainment in SEGA, izključne pravice za distribucijo njihovih izdelkov na področjih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine.

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>