Viagra Coupons
500 mg amoxicillin
prednisone 20 mg tablet
tramadol hcl 50 mg
bezeq speed
דרכון פורטוגלי מחיר
darkon-portugali.com
איביי בעברית קניות, ebay עברית
אמריקן לייזר דיזינגוף, ריקושט קריית אונו, בנק הפועלים און ליין
תרים 50
популярные сайты знакомств бесплатные
אזרחות פורטוגלית
квелли россия интернет магазин
олимп трейд вход на торговую платформу
expertoption video
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 8 Apr, 2016 in Featured

Pro Evolution Soccer 2016: Hrvaško prvenstvo

Pro Evolution Soccer 2016: Hrvaško prvenstvo

форекс рейтинг
ламода ру
рейтинг брокеров по бинарным опционам

Zagreb, Hrvaška, 8. april 2016
 – Videotop d.o.o., uradni zastopnik in distributer svetovno znane serije Pro Evolution Soccer (Konami) oznanja hrvaško prvenstvo v igri PES 2016, ki se bo odvilo v sodelovanju z organizacijo Konzum in Združenjem virtualnih iger (Udruga Virtualnih Igara). Osrednji pokrovitelji dogodka bodo Technomarket, Jamnica in Ledo.

V dneh, ko se Francija nadebudno pripravlja na evropsko nogometno prvenstvo, se bo Hrvaška zabavala na PES-ovih virtualnih zelenicah. Turnir se bo odvijal na 14 lokacijah hrvaškega Konzuma: v Zagrebu, Zadru, Osijeku, Vukovarju, Varazdinu, Metkoviću, Splitu, Rovinju, Samoboru, Puli, Reki in Čakovcu.

Zmagovalec bo nagrajen s prestižnimi dobrotami, kot je LED HDTV z diagonalo 122 centimetrov, Sonyjevo konzolo PlayStation 4 in dodatnim izvodom igre Pro Evolution Soccer 2016. Tekmovanje se bo odvijalo preko konzole PlayStation 4. Začelo se bo 9. aprila, finale pa si bo moč ogledati 4. junija v Zagrebu. Vsi radovedneži se lahko tekmovanja udeležijo popolnoma zastonj. Več informacij o tekmovanju si lahko preberete na www.uvi.hr in www.konzum.hr.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 2016) je najnovejši del svetovno znane nogometne simulacije, ki sloni na mantri “ljubi preteklost, igraj prihodnost”. PES 2016 predstavlja kopico novih mehanik in elementov, ki slonijo na realizmu. Igro še dodatno popestri pogon Fox, ki postreže z izpiljenimi animacijami in realističnim gibanjem žoge. Naslov, ki velja za eno izmed najboljših nogometnih simulacij vseh časov, zagotavlja vrhunsko in pristno igralno izkušnjo tako na konzolah kot na osebnih računalnikih.

Več informacij glede prijave na:

www.konzum.hr

www.uvi.hr

www.technomarket.hr

www.videotop.hr

pes.konami.com

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>