Tramadol 50 mg
amoxicillin 500 mg capsule
prednisone 20 mg tablet
tramadol hcl 50 mg
בדיקת מהירות גלישה
אזרחות פורטוגלית
דרכון פורטוגלי
thchh hartk, הלבנת שיניים כללית פלטינום
הזמנת תורים מאוחדת, גגוגל תרגום, גוגל תתרגום
ויאגרה ללא מרשם
4club.com отзывы
דרכון פורטוגלי
фаберлик личный кабинет на русском языке
платформа олимп трейд
expert option otc
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Naše revije

 


Skočite na izdajo:

L&Z  >> Grazia >> BRAVO >> Digitalna Kamera >> Hiša&Dom


L&Z

L&Z naslovnica št. 72, okt 13

L&Z je najbolje prodajan slovenski mesečnik za ženske – in mesečnik nasploh

Ciljna skupina Ženske, 20-55 let
Frekvenca izida Mesečnik
Datum izida 30. v mesecu
Cena 1,80 EUR
Število strani 132-164
Naklada 20.000 izvodov
Urednica Mateja Planjšek Kristanič

что такое quantum system
ламода спб
бинариум
L&Z – Lepota in zdravje – je revija, ki je namenjena sodobni ženski. Revija sledi sodobnemu stilu življenja in temelji na uporabni vrednosti. Da lahko upraviči ime pravega življenjskega sopotnika, je razdeljena na več tematskih sklopov: lepota in nega, modni nasveti, zdravje in nasveti za preventivo, prehrana in fitnes, psihologija ter seksologija. Za revijo pišejo priznani slovenski zdravniki, nutricionisti, psihologi in ostali trokovnjaki z omenjenih področij. Revija je licenčna in v vseh državah, kjer izhaja, zaseda prvo mesto med najbolje prodajanimi ženskimi mesečniki. L&Z informira in navdihuje in je tudi najbolje prodajana slovenska ženska mesečna revija.

 


Grazia

naslovnica Grazia,oktober 2013

Slovenska izdaja italijanske modne biblije Grazia

Ciljna skupina Ženske, 20-50 let
Frekvenca izida Mesečnik
Datum izida 15. v mesecu
Cena 1,80 EUR
Število strani 116-164
Naklada 15.000 izvodov
Urednica Špela Štamol

Grazia je modna svetovna popotnica, ki sodobnim ženskam pomaga oblikovati samosvoj stil. Tega se loteva na preprost način in dosega eleganco. Prinaša svež veter s fotografijami najbolj priznanih modnih fotografov, je zabavna in vedno korak pred drugimi pri trendih bivanja, nakupovanja, mode in lepote. Prikrade se v življenja zvezdnic in razkriva zgodbe najuspešnejših. Prinaša modne trende, novosti, ideje in informacije ter ženske nagovarja z zavedanjem, da je stil več kot moda – je dojemanje sveta in način bivanja. Grazia je edinstvena, ker nudi neposredne, hitre, preproste rešitve, ki dosežejo zanimanje bralk pri zasledovanju elegance.

 


BRAVO

BRAVO

BRAVO – najbolje prodajana najstniška revija pri nas. Vsak drugi četrtek za 1,50 EUR.

Ciljna skupina Mladi, 11-17 let
Frekvenca izida Dvotednik
Datum izida 15. in 30. v mesecu
Cena 1,50 EUR
Število strani 64
Naklada 12.000 izvodov
Urednica Helena Ajdnik

BRAVO je blagovna znamka, v katero so združene štiri najbolj ekskluzivne, izvirne in popularne revije za najstnike v Evropi, in sicer BRAVO, BRAVO Girl!, BRAVO Posterji in BRAVO Special. Vse izdaje revije BRAVO so pisane za mlade, zato tudi pokrivajo teme, ki najstnike najbolj zanimajo: novice o domačih in svetovnih glasbenih, televizijskih in filmskih zvezdnikih, intervjuje, aktualne novice, modne trende, spolnost in čustva in razburljiva poročila iz družbenega življenja najstnikov. V vsaki izdaji revije BRAVO so seveda tudi posterji zvezdnikov, nagradne igre pa so že tako ali tako stalnica v reviji.

BRAVO posebne izdaje

Bravo Posterji

3-mesečnik. 1,50 EUR

Bravo Girl

2-mesečnik. 1,80 EUR

Bravo Love Story

3-mesečnik. 1,50 EUR

 

 

 

 

 

 

 


Digitalna Kamera

Digitalna kamera - naslovnica

Digitalna Kamera – dvomesečnik za navdušence nad fotografijo. Nasveti, navdih, testi, novice…

Ciljna skupina Navdušenci nad fotografijo
Frekvenca izida Dvomesečnik
Datum izida 25. v mesecu
Cena 4,99 EUR
Število strani 100
Naklada 5.000 izvodov
Urednik Igor Rosina

Digitalna Kamera je prva in edina prava slovenska revija za digitalno fotografijo. Združuje napredno znanje lokalnih sodelavcev na področju fotografije z vrhunskimi vsebinami vodilnega evropskega tehnološkega založnika, Future Publishing. Bralcu revija vsakič ponuja visoko kakovostno vsebino in članke, ki ga bodo naučili, navdihnili in vzpodbudili k poglobljenem ukvarjanju s fotografijo ter mu prinesli teste za lažjo odločitev ob nakupu fotografske opreme. Digitalna Kamera se osredotoča tako na fotografsko znanje in nauči bralce posneti boljše fotografije kot tudi na računalniško obdelavo le-teh. Prinašamo jim poglobljene teste opreme, s primerjalnimi fotografijami in obsežnim nakupovalnim vodičem ter poskušamo podžgati domišljijo bralcev z nasveti, kje in kaj fotografirati v Sloveniji in po svetu.

 


Hiša&Dom

6-krat letno v reviji Hiša&Dom najnovejši trendi s področja gradnje in novosti ter ideje na temo bivanja.

6-krat letno v reviji Hiša&Dom najnovejši trendi s področja gradnje in novosti ter ideje na temo bivanja.

Ciljna skupina Bralci revije, ki se pripravljajo na gradnjo hiše – od temeljev do strehe, ljudje, ki se odločajo za nakup gotove hiše, sanjači, ki želijo do svoje hiše v naslednjih letih
Frekvenca izida Dvomesečnik
Datum izida 25. v mesecu
Cena 2,50 EUR
Število strani 100 – 132
Naklada 8.000 izvodov
Urednik Petra Narat

Šest številk revije HIŠA&DOM letno nudi bralcem najnovejše trende s področja klasične gradnje in montažnih hiš, opreme in interjerjev, nasvetov na temo ogrevanja in energije, gradbenih materialov in gradbene tehnike, kuhinj in kopalnic, ideje za hišo in bivanje ter še mnogo več. Naslednica revije Hausbau v vsaki številki predstavlja atraktivne družinske hiše s fotografijami zunanje in notranje ureditve, prinaša načrte, kratke opise in značilnosti. Revija je pisana na kožo vsem, ki jih zanima gradnja doma od temeljev do strehe in tistim, ki se odločajo za nakup gotove hiše.

 


Se želite naročiti na revijo?

Več informacij in obrazec za naročanje najdete na strani Naročite se.