Viagra Coupons
amoxicillin 500 mg
prednisone 20 mg tablet
tramadol hcl 50
בדיקת מהירות גלישה
portuguese-passport.online
דרכון פורטוגלי
איבי בעיברית, הלבנת שיניים סופר פארם
בנק לאומי כניסה לחשבון אישי, אייבורי פולג, שרות לקוחות תמי 4
מונוניט
популярные сайты знакомств бесплатно
הוצאת דרכון
вход в личный кабинет фаберлик на русском языке
iq option вход
expert option e confiavel
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

O podjetju

комментарии это
aliexpress в рублях
olymp trade обучение
Podjetje Videotop d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 kot podjetje za film in video, od leta 1994 pa se specializira za distribucijo video iger ter založništvo revij. Podjetje je od ustanovitve naprej v zasebni lasti, danes pa preko skupine hčerinskih podjetij v Mariboru, Zagrebu in Beogradu pokriva večino trgov na območju držav nekdanje Jugoslavije.

Distribucija in založništvo video iger

Začelo se je leta 1994 z idejo, posojilom in devetimi kvadratnimi metri prostora, ko smo v Mariboru začeli z neposredno prodajo iger in interaktivnega softwara. Z leti smo se zahvaljujoč trdnim povezavam in agresivni usmerjenosti k stalni rasti in razvoju, zrasli v vodilnega distributerja iger na področju držav bivše Jugoslavije. Razvoj, priznane blagovne znamke in poznavanje trgov predstavljajo strateške temelje, na katerih gradimo, da bi ohranili korak pred drugimi, trenutno pa sodelujemo z vodilnimi založniki, kot so Activision Blizzard, Konami, Sega, Square Enix in drugi.

Založništvo

Z izdajanjem revij smo pričeli leta 1997, ko smo izdali prvo številko igričarskega mesečnika PC Gamer, vendar smo z rastjo na tem področju pričeli leta 2002 – sledile so revije PC Format, Digitalna Kamera, FHM, Bravo, Auto Bild, LEPOTA IN ZDRAVJE, hrvaške izdaje Bravo, FHM in Brava Casa, ter prva izdaja v Srbiji – FHM. V času največje rasti smo razširili portfelj revij na 12 izdaj, od tega veliko vodilnih v svojih segmentih. Po dolgem in uspešnem obdobju smo tudi sami začeli čutiti posledice gospodarske recesije, ki so vedno hujše, zato smo kljub učinkovitemu nižanju naših stroškov in pridobivanju tržnih deležev bili primorani v ukinitev nekaterih naših revij. Tako smo se sedaj omejili na izdajanje le naših najuspešnejših revij. V Sloveniji sedaj izdajamo 6 revij in njihove posebne izdaje: L&Z, Grazia, Bravo, Hiša&Dom, Digitalna kamera ter Moji lasje.

Poslanstvo in cilji

Videotop prinaša zabavo v vaše domove. Trgu želimo dati izdelke, ob katerih se bodo uporabniki zabavali in sprostili – naj bo to ob igrah ali revijah.

Tudi v prihodnje želimo ostati fleksibilna organizacija, ki je sposobna hitro reagirati na spremembe, istočasno pa ostati mesto, na katerega bodo zaposleni vsak dan prihajali z veseljem. Poglavitna cilja sta ostati vodilni distributer iger v regiji in širitev založniške dejavnosti, rast pa bomo temeljili na osredotočenju na ciljno publiko, uvajanju novih znamk in krepitvi obstoječih, vzpodbujanju kreativnosti zaposlenih ter nadaljnjem izboljševanju povezav s trenutnimi partnerji.

Podjetja v skupini


Videotop Skupina d.o.o.

Krovna družba, ustanovljena za upravljanje skupnih funkcij, nepremičnin in naložb v nove projekte. Brez neposredne tržne dejavnosti.

Videotop d.o.o.

Dejavnost distribucije računalniških in video iger, z zastopanjem priznanih svetovnih založnikov Activision Blizzard,  Konami, TellTales Games, BigBen Interactive in drugi. V okviru podjetja deluje tudi knjižno založništvo, z blagovno znamko Mediatop, od leta 2012 pa smo tudi založnik albumov in sličic, kot so Angry Birds, Smurfs 2 in druge.

Sedež: Trg Revolucije 2, Maribor

Telefon: +386 (0)2 330 330 0

Fax: +386 (0)2 330 331 1

Spletni naslov: www.videotop.si

E-mail naslov: info@videotop.si

Davčna: SI55571751