Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg
20 mg prednisone
tramadol hcl 50mg
דפקקג אקדא
portuguese-passport.online
אזרחות פורטוגלית
אלי אקספרקס, עלי אקספ
קביעת תורים מאוחדת, אמריקן לייזר דיזינגוף סנטר טלפון, dudk rdio
cialis
мамба волгодонск
אזרחות פורטוגלית
фаберлик вход в личный кабинет на русском языке для консультантов
промокод олимп трейд
download expertoption apk
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Partnerji

биномо вход
алиэкспресс на русском языке в рублях полная версия
вход в олимп трейд
V Sloveniji, na Hrvaškem in/ali v Srbiji zastopamo vodilne založnike računalniških in konzolnih videoiger. Od leta 2009 smo zmanjšali število založnikov, ki jih zastopamo, in svoja sredstva osredotočili na partnerje, ki mesec za mesecem prinašajo uspešnice – še posebej od leta 2009, odkar je Activision Blizzard postal vodilna sila na globalnem trgu iger.

Po združitvi med Activisionom in Blizzardom leta 2008, je nastal največji igričarski založnik na svetu, ki ga za Slovenijo in v regiji zastopamo že od leta 1996. Podjetje je danes  založnik, ki ima vodilno tržno pozicijo v vseh kategorijah. Podjetje trenutno vodi več kot 10 lastnih studijev za razvoj po vsem svetu, med njimi tudi slovite Blizzard Entertainment, Infinity Ward, Neversoft in Treyarch.

Med znamkami Activision Blizzarda so Call of Duty, World of Warcraft, Diablo, Starcraft, Skylanders, Guitar Hero, Transformers, Spiderman, X-Men, Prototype, in druge.

Konami posluje že od leta 1969, ko je bil na Japonskem ustanovljen kot podjetje za popravljanje in najem jukebox naprav. Od leta 1973 se pričnejo ukvarjati z igralnimi arkadnimi napravami za igralnice, ter širjenje v svet video-iger. Danes so eno najbolj stabilnih igričarskih podjetij, njihove največje uspešnice pa so serije Pro Evolution Soccer, Metal Gear Solid, Silent Hill, Yu-Gi-Oh in druge. Videotop z njimi sodeluje že od leta 2000, in smo s serijo Pro Evolution Soccer uspeli doseči odlične rezultate.

Disney Interactive Studios je svetovno znano podjetje iz ZDA, ki kot razvijalec in založnik video iger ponuja interaktivno zabavo po vsem svetu. Inspiracijo za ustvarjanje video iger črpajo pri najbolj uspešnem ustvarjalcu risanih junakov Waltu Disneyu.

Pqube je založnik in distributer interaktivnih izdelkov za zabavo. Ustvarjajo igralničarski material za  Sony in Nintendo platforme, držijo pa se načela pomembnosti sodelovanje z vsemi naročniki in zaradi tega imajo uveljavljen odnos z mednarodnimi razvijalci, založniki in distributerji iger. Njihovo glavno tržišče je domača Velika Britanija in preostala Evropa.

Alawar Entertainment je ruski razvijalec iger, založnik in distributer. Na trg je prišel leta 1999. Podjetje se poslužuje ‘try before you buy’ distribucijskega modela, kar pomeni, da igralcem omogoča brezplačno igranje poskusne različice igre, ključ za odklepanje polne različice pa pomeni dejanski nakup. S svojimi prijemi so naredili uspeh ne le v domači Rusiji, pač pa tudi drugod po svetu.

Focus Home Interactive

Focus Home Interactive je francoski založnik, ki ima svoj sedež v Parizu, Franciji. Znani so po kvalitetnih in raznolikih igrah, svoje produkte pa so uspešno tržili po vsem svetu. Focus izdaja igre na vseh večjih platformah, konzolah in PC-ju. V letošnjem letu bodo zasijali še ob izidu iger Blood Bowl 2, Act of Agression, Vampyr, Battlefleet Gothic, The Technomancer, Farming Simultor 15, Mordheim in drugih.

Koch Media

Koch Media v industriji videoiger velja za svetovnega založniškega giganta. Pod oznako Deep Silver deluje že od leta 2002, danes pa ima obilo podružnic po vsej Evropi in Severni Ameriki, medtem ko z distribucijskimi partnerji prekriva že skorajda ves svet. V letih delovanja so pri firmi izdali več kot 200 iger na različnih platformah, ustvarili pa so zajetno število svetovno znanih licenčnih naslovov, med katere spadajo uspešnice Saints Row IV, Homefront: The Revolution, Dead Island, Galaxy on Fire, Risen 3, Sacred 3, Metro: Light, Wasteland 2 in Catherine.

Square Enix
Vsem poznani japonski založnik, razvijalec in distributer videoiger, Square Enix, si je v svetu izoblikoval ime predvsem zavoljo svojih veličastnih RPG franšiz, med katere spadajo serije Final Fantasy, Dragon Quest in Kingdom Hearts. Poleg dotičnih iger so odgovorni še za nastanek vsem poznanih naslovov Hitman, Tomb Rider, Deux Ex, Legacy of Kain, Thief in Gex. Square Enixove podružnice danes obsegajo Azijo, Evropo in Severno Ameriko.

TellTales Games

BigBen Interactive

Excalibur Publishing

SoldOut

Turtle Beach

KontrolFreek