Tramadol hcl 50 mg tablet
amoxicillin 500 mg price
prednisone 20 mg tab
tramadol 50mg high
מהירות גלישה בזק
portuguese-passport.online
אזרחות פורטוגלית
וואלה טורס טיסות לאילת, uutkv yurx
dudk ,rduo\, ג פניקה צומת קרית אתא, הזמנת תור ללא סיסמה
מתי ויאגרה ללא מרשם
4club отзывы
הוצאת דרכון
сайты с дешевой одеждой
облачный майнинг бесплатно
comentarios sobre expertoption
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Pravilnik o zasebnosti

binarium.ru
вилберис интернет магазин
fxclub org
Naša aplikacija vam omogoča branje digitalne revije na iOS in Android mobilnih napravah, skozi njo pa tudi komunikacijo z drugimi uporabniki, iskanje in deljenje podatkov z drugimi. Na podlagi podatkov, ki jih delite z nami, na primer ko se registrirate v naši aplikaciji ali ko povežete Facebook ali Twitter račun z našo aplikacijo, našo storitev še izboljšamo in vam lahko prikažemo ustreznejšo vsebino in oglase ter vam pomagamo pri povezovanju z drugimi ali omogočimo hitrejše in preprostejše deljenje z drugimi.

V vsakem primeru pa želimo, da je pri uporabi naših storitev jasno, kako lahko zaščitite svojo zasebnost. V primeru nejasnosti se nam oglasite po e-mailu, preko družabnih omrežij, po telefonu ali pošti.
Naše aplikacije lahko uporabljate tudi če nam ne posredujete nobenih podatkov o vas ali vaši napravi. V primeru, da se odločite, da se registrirate in ustvarite račun v okviru naše aplikacije, pa bomo podatke zbirali zato, da lahko vam in ostalim uporabnikom zagotovimo boljše storitve – od osnovnih stvari, na primer da vam omogočimo komentirati ali oceniti članke, do naprednih zadev, kot je na primer tega, kateri oglasi bodo za vas najkoristnejši oziroma katero vsebino vam bomo prikazali na osnovi zgodovine vašega branja ali aktivnosti na družabnih omrežjih.

Podatke zbiramo na dva načina. Prvi so podatki, ki nam jih vi zaupate, kot so na primer ime in priimek, e-mail naslov. Drugi so podatki, ki jih pridobivamo, ko uporabljate naše storitve. Zbiramo recimo podatke o tem, kako uporabljate našo aplikacijo, podatke o napravi s katere dostopate (na primer, model strojne opreme, različica operacijskega sistema), dnevniške podatke o vaših dostopih do vsebin v okviru aplikacije (na primer, kako ste uporabljali našo aplikacijo, katere članke in strani ste brali in kako dolgo), shranjujemo lahko tudi piškotke, ki lahko enolično identificirajo vašo aplikacijo. Prav tako zbiramo podatke o lokaciji, na kateri se nahajate (v kolikor nam to dovolite), na vašo napravo pa lahko tudi lokalno shranimo nekatere od teh podatkov. Ostali podatki bodo shranjeni na naših strežnikih, ki se nahajajo v različnih državah po svetu, tako da lahko vaše osebne podatke obdelamo v strežniku, ki je zunaj države, v kateri prebivate.

Prav tako vas lahko prosimo, da z našo aplikacijo povežete svoj Facebook ali Twitter račun. V kolikor ob povezavi to dovolite, bomo za naprednejše koriščenje naše aplikacije uporabljali tudi te podatke – od tega, da vam omogočimo deliti vsebine iz naših revij preko družabnih omrežij, do podatkov o tem koga spremljate na družabnih omrežjih, podatke o vaših prijateljih. Te podatke uporabljamo za zagotavljanje, vzdrževanje, zaščito in izboljšanje naših storitev, razvoj novih storitev in varovanje naših uporabnikov. Podatke uporabljamo tudi za to, da vam ponudimo prilagojene vsebine, na primer ustreznejše članke in vsebine v okviru digitalnih revij in vam prilagojene oglase.
V vsakem trenutku vam omogočamo dostop do vaših osebnih podatkov, kot tudi brisanje uporabniškega računa. V primeru izbrisa uporabniškega računa skozi aplikacijo, bomo vaše osebne podatke hranili še 30 dni, v okviru katerih lahko račun povrnete, skupaj z vsemi podatki, ki ste jih shranili med uporabo naših aplikacij. Po preteku 30 dni, bomo vaše osebne podatke in podatke o uporabi naših storitev, trajno izbrisali in jih ne bomo hranili za kakršnekoli potrebe.

Osebne podatke si lahko izmenjujemo z drugimi družbami le, če imamo vaše soglasje ali iz zakonskih razlogov (na primer, za preprečevanje in odkrivanje goljufij in varnostnih ali tehničnih težav, zaščito pred kršitvijo intelektualnih pravic, kot to dovoljuje zakonodaja). Združene podatke, ki ne omogočajo osebne prepoznave, lahko damo v javno skupno rabo in jih razkrijemo partnerjem, kot so izdajatelji, oglaševalci, povezana spletna mesta ali druga podjetja za ponujanje digitalnih storitev.

V korist naših uporabnikov si maksimalno prizadevamo, da podatke, ki jih hranimo, zaščitimo pred nepooblaščenim dostopom ali pred nepooblaščenim spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem. Pri tem med drugim izvajamo ukrepe, da številne storitve šifriramo s protokolom SSL, svoje postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov, vključno z ukrepi fizičnega varovanja, pregledujemo, da preprečimo nepooblaščen dostop do sistemov, prav tako pa dostop do osebnih podatkov dovoljujemo le našim zaposlenim, pogodbenim sodelavcem in posrednikom, ki morajo te podatke poznati, da jih lahko v našem imenu obdelajo. Te posameznike zavezujejo pogodbene obveznosti glede zaupnosti, ob morebitnih kršitvah pa se lahko proti njim sprožijo disciplinski postopki ali se jim odpove pogodbeno razmerje.

Ta pravilnik velja za vse storitve, ki jih naša družba ponuja v okviru aplikacije za digitalne revije, na iOS, Android in Windows platformah. Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za storitve, ki jih ponujajo druga podjetja ali posamezniki, ki se vam lahko prikažejo v okviru naših digitalnih revij, kot so na primer interaktivni oglasi ali povezave v okviru revije, ki vodijo na zunanje spletne strani, prikazujejo pa se v okviru okna naše aplikacije.

Maksimalno si prizadevamo, da ravnamo v skladu z zakonodajo in sodelujemo z regulativnimi organi. Redno preverjamo, ali ravnamo v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Kadar prejmemo uradno pisno pritožbo, se obrnemo neposredno na osebo, ki je to pritožbo vložila, prav tako pa pri reševanju morebitnih težav sodelujemo z ustreznimi regulacijskimi organi, vključno z lokalnimi organi za varstvo podatkov.

Ta pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni. Morebitne spremembe bodo objavljene.