Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg price
prednisone 20 mg tablets
tramadol hcl 50 mg
בדיקת מהירות בזק בינלאומי
דרכון פורטוגלי
darkon-portugali.com
אלי קספרס, אליקספרס
משרד הרישוי שעות פתיחה חיפה, טלפון לאומי למשכנתאות, אמריקן לייזר רעננה טלפון
לויטרה מחיר
4club отзывы
אזרחות פורטוגלית
валдберис обувь женская
olymp trade отзывы 2016
expert option è una truffa
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 27 Jul, 2016 in Featured, Igre, O nas

Videotop je na festivalu Ultra Europe pripravil prvi igričarski oddelek

Videotop je na festivalu Ultra Europe pripravil prvi igričarski oddelek

рейтинг бинарных опционов
фаберлик вход в личный кабинет консультанта
список лучших брокеров бинарных опционов

Maribor, 25. julij 2016Videotop d.o.o., vodilni distributer videoiger na področju držav bivše Jugoslavije, se je te dni mudil na festivalu Ultra Europe 2016. Festival, ki se vse od leta 2013 vsakoletno prireja na Hrvaškem ter odvija v mestih Split, Brač in Hvar, danes velja za enega izmed največjih festivalov elektronske glasbe na svetu (na velikih odrih so se na primer predstavili žanrski velikaši, kot so denimo David Guetta, Afrojack, deadmau5 in še mnogi drugi).

Videotop je v okviru festivala organiziral poseben igričarski oddelek, namenjen ljubiteljem videoiger, ki velja za prvega tovrstnega kova v zgodovini dogodka. Oddelek je bil prikladno prepreden z računalniško opremo in konzolami, zajemal pa je precej veliko površino celotnega prostora. Tekom festivala je oddelek obiskalo na stotine radovednežev, ki so lahko med obiskom preizkusili in tekmovali v uspešnicah Overwatch, League of Legends in Pro Evolution Soccer 2016. Poseben kotiček je bil namenjen tudi vsem tistim, ki so želeli preizkusiti naglavnik Oculus Rift in izkusiti čarovnijo navidezne resničnosti. V času, ko se glasbene točke niso izvajale, so igričarje spremljali tudi številni DJ-ji.

Videotop se ob priložnosti iskreno zahvaljuje vsem pokroviteljem – Blizzardu, Riot Gamesu in G2A-ju –, brez katerih se oddelek nikoli ne bi uspel realizirati.

Spodaj si lahko ogledate še peščico slik, več gradiva pa boste našli na spletem portalu IGN Adria.

IMG_20160716_224344

IMG_20160717_210550

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>