Tramadol 50 mg
amoxicillin pills 500 mg
20 mg prednisone
tramadol hcl 50 mg tablet
בדיקת מהירות בזק בינלאומי
דרכון פורטוגלי
darkon-portugali.com
איביי ישראל בעברית, אי ביי ישראל קניות
אתר היכרויות לאב מי, ivory סגולה, טעינת טוקמן סלקום
לויטרה ללא מרשם
4club.com отзывы
אזרחות פורטוגלית
найк дисконт уфа
как заработать на бинарных опционах олимп трейд
expertoption conta real
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 10 Nov, 2015 in Featured, O nas

Videotop prihaja na Reboot InfoGamer 2015!

Videotop prihaja na Reboot InfoGamer 2015!

maximarkets развод
алекс экспрес
олимп трейд вход
Maribor, Slovenija, 9. november 2015 Videotop d.o.o., vodilni distributer videoiger na področju držav bivše Jugoslavije, se bo že tretjič zapored udeležil sejma Reboot InfoGamer 2015, ki velja za največji sejem videoiger in interaktivne zabave v tem koncu Evrope.

V osrednjem paviljonu (številka 8) zagrebškega sejma  bo Videotop na sedemstotih kvadratnih metrih izložbene površine predstavil  svetovne uspešnice najznamenitejših založnikov v svetu industrije videoiger, med katerimi bo najti Activision Blizzard, Konami in Focus Home Interactive.

videotop infogamer sejem

Več deset tisoč obiskovalcev bo na pet dni trajajočem sejmu naletelo na številna presenečenja, v Videotopovi izložbi pa se bodo srečali z atraktivnimi igralnimi postajami, kjer bodo lahko popolnoma brezplačno preizkusili najbolj vroče naslove poslednje četrtine letošnjega leta (pa tudi druge). Te bo možno preizkusiti na več različnih platformah, kot so PC, PlayStation 4 in Xbox One, pestra izbira pa bo ne glede na leta zadovoljila prav vse igralske nadebudneže.

Tisti z neustavljivo željo po akciji in adrenalinu bodo svoje sposobnosti lahko preizkusili v igri Call of Duty: Black Ops III, tistim bolj potrpežljivim  in žejnim pustolovščine pa bo na pokušnjo na voljo Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ljubitelji simulacij bodo navdušeni ob pogledu na nogometno igro Pro Evolution Soccer 2016, ritmično simulacijo Guitar Hero Live in fenomen Farming Simulator 15, za navdušenje najmlajših pa bo brez dvoma poskrbela dirkaška akcija Skylanders: SuperChargers. Za nameček bo možno preizkusiti še strateško mojstrovino StarCraft II: Legacy of the Void in zimzeleno igro kart Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Podjetje Videotop d.o.o. je ponosno na povabilo na najpomembnejši dogodek dotične industrije v regiji, z barvito izbiro naslovov pa obiskovalcem želi zagotoviti karseda zabavno in kvalitetno izkušnjo. Lanskoletno predstavitev podjetja na sejmu Reboot InfoGamer 2014 si lahko ogledate preko spodnjega videoposnetka.

Reboot InfoGamer 2015, ki ga že četrto zaporedno leto prireja magazin Reboot in Zagrebški velesejem. Letošnja prireditev obsega 12 000 kvadratnih metrov in štiri velike paviljone (8, 8a, 9 in 11a), potekala pa bo od 11. do 15. novembra 2015. Pričakuje se preko 35 000 obiskovalcev, med katerimi se bodo predstavili številni profesionalci iz ne samo hrvaške, pač pa celotne regije.

Obiščite nas v paviljonu 8 in skupaj z nami izkusite najvišjo mero zabave na najvišji ravni!

Reboot-Infogamer

Več informacij na:
www.rebootinfogamer.hr
www.zv.hr

Vaš komentar

Izpolnite polja oznacena z zvezdico. Vas elektronski naslov ne bo objavljen. *

Lahko uporabite HTML jezik HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>