Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg
20 mg prednisone
tramadol hcl 50
בדיקת מהירות גלישה
portuguese-passport.online
הוצאת דרכון פורטוגלי
גוליבר טלפון שירות לקוחות, tkhexprx
www mikmak co il, קופון לדומינוס, אייבורי ראשון לציון רוטשילד
מחיר סיאליס 5 מ"ג
отзывы о casual club
אזרחות פורטוגלית
сайт май тойс
www.fxclub.org
expert option hakkında yorumlar
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Zaposlitev pri nas

сигналы для бинарных опционов 60 секунд
алиэкспер
брокеры бинарных опционов с минимальным депозитом
V Videotopu verjamemo v slogan “Rastite z nami”. To ne velja samo za naše poslovne partnerje. Prepričani smo namreč, da s svojo podjetniško naravnanostjo in zagnanostjo, fleksibilnostjo in agresivnostjo na trgu, našim sodelavcem pomagamo rasti vsaj toliko kot podjetje samo. Ne samo, da vam bomo pomagali do novih znanj in izkušenj, temveč tudi do spoznanj, ki vam bodo prišla prav v nadaljevanju vaše kariere.

______________________________________________________________________________________________

AKTUALNO DELOVNO MESTO:

Direktor prodaje (m/ž):
Organiziranje dnevnega dela in vodenje tima na podjetju. Izvajanje prodaje obstoječim strankam. Analiziranje trga in poslovanje podjetja. Komunikacija z vodilnimi partnerji. Delo poteka na podjetju.

______________________________________________________________________________________________

Če želite sodelovati z vami, vam nudimo več možnosti sodelovanja:

Zaposlitev v medijih:
S stalno rastjo našega portfelja, iščemo multimedijske novinarje in urednike, ki so sposobni delovati v revijah, in v novih medijih. Naš urednik zna napisati ali urediti članek, ga opremiti s primernimi fotografijami in naslovi, vendar tudi pozna zakonitosti pisanja za splet, funkcioniranje družabnih omrežij in tudi multimedijalnih video vsebin. Za začetek spodbujamo sodelovanje preko modela zunanjega sodelavca, iščemo pa novinarje, fotografe, lektorje, modne strokovnjake,… Svoj CV pošljite na info@videotop.si.

Marketinške in prodajne funkcije:
Razpis za tržnike in marketingarje je pri nas vedno odprt. Tudi če ste brez izkušenj, pa imate žilico za odnose z ljudmi, ste morda prava oseba za nas – nekaj naših najboljših tržnikov se je s trženjem pričelo ukvarjati šele pri nas. Rastite z nami in si ustvarite kariero v prodaji, oglasite se nam na info@videotop.si.

Knjižni prevajalci:
V kolikor imate izkušnje s prevajanjem knjig, romanov ali priročnikov, nam pošljite CV na info@videotop.si. Naša založba Mediatop hitro raste in smo veseli novih sodelavcev za naše naslednje naslove.

Volonterstvo in pridobivanje izkušenj:
Ponujamo vam možnost delati z nami in si na ta način pridobiti izkušnje, znanja in poznanstva iz sveta medijev, knjig ali iger. Volontirate lahko na delovnih mestih v uredništvih, pri grafičnem oblikovanju, v trženju revijalnih oglasov, knjig ali iger, ali pa pri prevodu člankov. Razen tega, vam omogočamo opravljati prakso za namene študija, s področij medijev ali ekonomije. Z najboljšimi prostovoljci bomo z veseljem zasnovali nadaljnji honorarni odnos, ali redno zaposlitev. Oglasite se nam na info@videotop.si.